Anna den 14 november, 2011 vid 16:45

Kan du inte berätta om den där reality-serien (queens of the jungle) som kontaktade dig?!
Hur beskrev de serien, och vad krävde de egentligen av deltagarna? Får deltagarna betalt?
Jag håller med din kommentar (som jag såg på Classes) att folk verkar otroligt desperata. Vore kul att hör lite om vad som egentligen försigår ”behind the scenes” i rekryteringen.

Svar:

Jag hade väldigt lite kontakt med dem eftersom jag direkt svarade att jag inte var intresserad. Men de fakta jag fick var att det inte skulle vara någon gameshow, dvs att ingen skulle elimineras, men att en av deltagarna skulle vinna en summa pengar i slutet. De ville ha “10 starka karaktärer” som tillsammans skulle försöka ta sig från djungeln till civilisationen…

Jag tror nog att det är olika om deltagarna får betalt eller ej. Vill produktionen verkligen ha med någon så kan de ofta tänka sig att betala för det. Så det beror väl på vem man är och hur lätt man är att få med.

Och ja, folk är desperata efter uppmärksamhet. Jag menar, jag är en attention whore av rang men inte ens jag skulle gå med på sådan där FÖRNEDRINGStv, för det är ju det det handlar om. Det blir ju helt fel sorts uppmärksamhet? Men är man desperat så är man, antar jag.


Den här katten trivs bättre i storstadsdjungeln… Hehe jag har kollat för mycket gossip girl…