Dagen idag har bestått av att ÄTA en massa god mat (kebab, pannkakor, vita bönor, korv, ägg, thaigryta med kyckling och efterrätt som jag inte vet vad den heter), helt sjukt faktiskt. Hähä. Jag bara äter och äter, typ det enda jag gör. Men det är gätttt!

Hursomhelst.
Har sovit lite också, gosat och pratat i telefon. Nu sitter jag med en inpackning i håret, den som alla fick i goodiebagen igår. Det behövdes verkligen, mitt stackars hår vart ju helt misshandlat igår av all hårspray och grejer.
RedKen Real Control Intense Renewal heter inpackningen. Brukar använda den, den är gryyyym. Älskar RedKen. Resten av goodiebagen får ni se snart, lägger upp den strax!

Men nu ska jag gå och skölja ur inpackningen.
Får se om jag orkar ånga ansiktet och lägga en mask sen också… har ju lovat mig själv… ska sluta vara seg nu.

Hörs sen, puss! ♥


Använder hela Real Control-serien. Fantastisk.